Help

Op EU2016.nl staat informatie over het voorzitterschap van de Europese Unie.

EU2016 is de gezamenlijke website van de 11 ministeries. Het ministerie van Buitenlandse Zaken beheert de site.

Documenten op EU2016.nl

Eu2016.nl biedt diverse documenten aan in pdf-formaat (portable document format). Om pdf-bestanden te kunnen lezen en afdrukken heeft u een programma nodig. Dergelijke programma’s bestaan voor verschillende computerplatforms, zoals Windows, Mac OS en Linux. Ze zijn doorgaans gratis beschikbaar op het internet. Bijvoorbeeld Adobe Reader.

Video's op Rijksoverheid.nl

De video’s op deze website worden getoond in Flash Video. Om ze te kunnen bekijken heeft u het programma Adobe Flash Player nodig. U kunt gratis de Flash Player downloaden. Wanneer u geen Flash Video kunt gebruiken, worden alternatieven aangeboden. U kunt de video's ook in diverse formaten downloaden.

De video's zijn voorzien van ondertitels en audio description (beeldinformatie). Klik onderaan de videospeler op CC voor de ondertiteling. Klik op AD om de audio description in te schakelen. Ook kunt u de video beeldvullend tonen en het geluid aanpassen.

RSS-feeds

Wilt u op de hoogte blijven van actuele berichten van EU2016.nl? Dan kunt u zich abonneren op de RSS-feeds.

Vragen en opmerkingen over EU2016.nl?

Wij streven ernaar de site zo volledig, correct, actueel en gebruikersvriendelijk mogelijk te houden. De site is voortdurend in ontwikkeling.

Heeft u vragen, opmerkingen en suggesties over de werking en vormgeving van de site? Deze kunt u indienen via het contactformulier.