Actueel

Deze hoofdrubriek bevat 3 rubrieken:

Acht online magazines over het EU-voorzitterschap

De meest aansprekende foto’s, video’s en infographics die tijdens het Nederlandse EU-voorzitterschap zijn gemaakt, zijn gebundeld in online magazines. Ze laten zien hoe thema’s als innovatie, migratie, duurzaamheid en transparantie tijdens het voorzitterschap aan bod kwamen.

Cover e-zine EU2016NL over innovatie

Visueel en interdepartementaal

De online communicatie rond het Nederlandse EU-voorzitterschap is vernieuwend, met veel aandacht voor visuele middelen, zoals infographics, video’s en foto’s. Ook is in de e-zines te zien hoe diverse departementen via online en social media over hetzelfde onderwerp communiceren.

Thema’s e-zines

In totaal zijn 8 online magazines gepubliceerd:

Het e-zine ‘U en de EU’ geeft een beeld van de bijeenkomsten en activiteiten waarmee Europa de afgelopen periode onder de aandacht van het bredere publiek werd gebracht. ‘Voorzitterschap in beeld’ pakt uit met de meest aansprekende foto’s die tijdens het voorzitterschap zijn gemaakt.

Kiosk EU2016NL

Samen geven de e-zines een overzicht van het Nederlandse EU-voorzitterschap. De magazines zijn te vinden in de kiosk EU2016NL.